esrsvml Merhabalar, Gece Emzirmesini nasıl kestiniz? 9,5 aylık bebeğim var ve maalesef geceleri sürekli uyanıp meme de sakinleşiyor.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala esrsvml benmki odada, yatakta beni görünce istiyor, yanıma çıkıyor, emmek istiyor. Ayrı yattığımızda kalkmıyorum pek, uyansa bile geri uyuyor, ben uyanmıyorm
Ruvdem esrsvml gece her kalktığında vermeyerek azar azar azaltmalısınız. İlk zamanlar zor oluyor ama alışıyorlar . Ben bire düşürdüm şükür sadece bir kere kalkıyoruz emmeye. Mesela meme yerine bir kalktığında sadece su verip yatırın
Fatmarumeysa Bende geceyinayirmaya çalışıyorum ama ama suyu reddediyor ve meme verene kadr uyumuyor ne yapabilirim yarım saat oldu kucagimdanda inmiyor oyuncak istemiyor yarım saat sonunda emzirdim artık napabilirm
fgululas Bende aynı durumdayım 10 aylık. Kesenler nasıl kesiyor maşallah deyim. Ama ben mememden başka uyutamıyorum. Geçen gece sırtını kaşıdım uzun sürdü uyku sersemi tam daldı dedim kalktım yatağıma giderken yine ağladı dayanamadım emzirdim. Ne emzik alıyor ne su