beyzaslck urazkomm soğuk su ile çitileyin direk çıkıyor. Üzerine leke çıkarıcı vs döktüğümde hiç çıkmaz o yüzden direk elimde lavaboda çitilerim mis.
Dilaylaa Bende boya lekesini çıkaramadım ev boyamıştım en sevdiğim taytlardan birine damlamış herşeyi denedim çıkmadı bilen varsa yazsın ya
Deletedmom_875 Dilaylaa derdine çare olur mu bilmiyorum ama kardeşimin valizinde krem rengi keten pantolonuna kırmızı oje dökülmüştü My rabbit toz leke çıkarıcı ile 4-5 kere ısladım kaynar su ile ve tamamen geçti Oje lekesi
bebisliozlem Kızlar mideniz bulanmasın da ben lohusayken hiçbir pijamamı külodumu cikaramamistim 🥲 hastaneye kalpli pijama takımı ve pembe elbiseli ve takımlı lohusa gecelik götürmüştüm birkaç tane külodumla da beraber hiçbirinin lekesini çıkaramadım 🥲 depend kullanmama rağmen o kadar çok akıntım oluyordu ki hepsi çöp oldu bir daha çocuğum olunca bir daha alcam o geceliklerden 🤣
2minika Bimde turuncu bir leke çıkarıcı varmış , kurban etinin kanı damlamis halıya , görümcem demişti kesinlikle onu qlin diye adını hatırlayamadım ama anında çıkarmış kan lekelerini