Gokce320 Bebeğim bugün 34 günlük bu zamana kadar ne yaptıysak emmemişti doğduğunda dil bağı var emmeyebilir dediler kestirdik ama sonra yine emmedi sağarak veriyordum ama bir haftadır sütüm baya azalmıştı artık bugün tekrar zorladım emsin diye ilk defa emdi ama tabi sütüm de baya artık azaldığı için ek mama veriyordum şimdi de yetmedi ama emdi şükür ama tekrar sütüm böyle emmeye devam ederse artar mı yoksa azaldı iyice artık diye böyle devam eder ve kesilir mi ne yapmam lazım
Gokce320 Gokce320 Tavsiye verebileceğiniz neler var inşallah tekrar ilk başlarda geldiği gibi çok sütüm gelmeye devam eder
Gokce320 crybaby evet onunla da emmedi bugün yattığı yerden tuttum göğsümü emdi bir 5 dk kadar ama sütüm az kaldı çoğaltmak içim tekrar ne yapmam lazım bir göğsümden en az 80 90 ml gelen süt bir haftadır 20 30 ml kadar düştü emmiyordu çünkü sağıyordum
crybaby Gokce320 emzirme ile artar canım maalesef pompa bebek kadar çekemiyor ama yine dereotu ye kimyon ve Melisa çayı iç ılık duşta masaj yap belki takviye alabilirsin işe yarar ben imom latte kullanıyorum doktorum vermişti
Gokce320 crybaby takviye kullanıyorum ama bende işe yaramadı bende onu yazdırırım olmadı işe yarıyorsa teşekkür ederim
Elfmom1234 Ne kadar emzirirseniz sütünüz o kadar cok olur, gögsünüz dolu da olsa boşta olsa sürekli emzirin hem beveginiz alışır hem de sütünüz artar bunun dışında bol su tüketip süt yapan seyler tüketin, fırsatınız olursa uyuyun uykuda da süt salgılanıyor.