ysmnabd Kızlar bebeğim 2.5 aylık iki gündür ellerini kulağına götürüyor , acaba kulağı mı ağrıyor endişeliyim. Bugünde gözlerine götürüyor sürekli gözlerini ovar gibi anlamadım yardım
tostperisi ysmnabd uykudan da yapabilir kulak çekiştirmeyi diş ağrısından da yapabilir doktora sormuştum bende. Ama içiniz rahat etmezse enfeksiyon açısından göstermenizde fayda olur
pantenkelebek ysmnabd aynısını yapıyordu doktora götürdüm enfeksiyon mu var diye baktı yok dedi. Dişler yer edinmeye başlamıştır kulağa vurur ağrısı dedi. Birde benim kizim uykusu gelince yüzünü gözünü kulağını kaşır çekiştirir. Sizinde öyle olabilir ama yinede doktora götürün belki enfeksiyon da olabilir
Deletedmom_182 ysmnabd oğlum 4 ay 14 günlük 1 haftadır kulaklarını çekiştirmeye başladı bende ağrıyor mu acaba falan dedim ama ağrısa huysuzluk yapardı sanırım yeni keşfediyor sürekli çekiştiriyor
ysmnabd tostperisi diş belirtileri için erken değil mi diyeceğim ama ağzından köpük yapıyor tükürük çıkarıyor belliki diş doktora götürmek istemiyorum kan alıyorlar içim gidiyor bebeğim prematüre ve zayf
ysmnabd pantenkelebek bu zamana kadar uykusu gelince böyle yapmadı , kucagımdaysa eğer yüzünü gözünü omzuma göğsüme sürüyor uykusu gelince . Acaba diş mi gelicek