adl9 Esra9445 cok memnun kaldigim bir bez gercekden asiri kalitelii taşma ve sızma hic yapmadi ve en en önemlisi de bebegın önü de şişıp sarkık torba gibi durmuyo. Bebegim yenidogandan 3 ay a kdar hem prima aktif bebek hemde prima premium care kullandim ikiside cok guzel ama malesef fiyatlari yuksek olunca bebegimde büyüyünce isik hiziyla baby turcoya geçtiikk
Miracinannesi_ Esra9445 bende prima premium care 5 numara açılmamış paket var 36 li satiyorum. İsteyen olursa 250 den verebilirim. Ben sızdırmadigi icin gece bezi olarak kullanıyorum gündüzleri farklı marka kullanıyorum
eylemerkt Premium care den çok memnunum çok bez denedim ama bebeğimi onun kadar iyi kavrayan görmedim gece boyu ne kadar çiş yapsa da poposu kupkuru kalıyor 7 kilo 3 numara kullanıyoruz
Hcmy_ eylemerkt onu ben de kullanmak istiyorum ama molfixe göre boyutu nasıl sizce molfix 5 numara iyiydi. Aktif bebekte 6 numara oldu. Ona göre premium care almak istiyorum
eylemerkt Hcmy_ ben de pure&soft denedim boyut farkı 3 numarada yok gibi bedeninize göre alabilirsiniz bence
merve171214 Esra9445 ben çok memnunum 2,5 yaşındaki oğluma doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum şuan 13 kg 5 numara kullanıyorum külot bez. Kızım da 8,5 aylık olana prima premium care kullanıyorum külot bez 8 kgdı en son 4 numara kullanıyorum
Themom_ Esra9445 15 aydır kesintisiz kullanıyorum prima premuim care cok memnunum hiç pişik, koku veya sızdırma yaşamadık. Geceleri çişini yapıyor ve sabah kupkuru oluyor cildi. 6 numara kullanıyorum büyük biraz ama olsun.
elmacekirdegii Esra9445 çok memnunum. 10 aylık premium care kullanıyoruz geceleri gündüzleri de aktif bebek ya da külot bez. Şu an 4 no oluyor bize 9 kilo olduğu için ama külotta 5 daha iyi olacak gibi elimdeki 4 no külotlar sıkıyor gibi bitince 5e geçeceğim. Sleepy de denedim goon da ama hiç biri prima gibi konforlu değil. Zaten o kadar uzun saat dayanıyor ki bez aynı paraya geliyor hesaba vurunca öbürleriyle. İndirimde buldukça alıp kenara koyuyorum ben.
ASnowflake Esra9445 aktif bebeği kullanıyoruz memnunum pişik yapmıyor kızarıklıkık olmuyor sızdırma yok kaka ilk zamanlar sırtına çıkıyordu artık öyle bir sorununda kalmadı 8 kilo 4 numara kullanıyorum rahat olsun diye