qmerve Merhaba arkadaşlar dün başvuru yaptım mail gönderip . Dönüş yapacaklarını söylediler fakat arayan olmadı sizi kaç gün veya saat içinde aradılar süreç nasıl gelişti yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır.
Coynes Merhaba bu kadar yogunluktan dolayi arayacaklarini sanmiyorum zaten henuz küçük bir sirket ben bir ay once girdim bir hafta calistim beni aramislardi buraya konu acilinca asiri basvuran oldu sanmiyorum herkese dönüş yapilsin
Coynes minikelanur agri aliyordum bebeğim 11 aylik suan 10 aylikken basladim sabah 9 15 vardiyasindaydim hic bosluk yok birini kapatiyorum digeri dusuyor hemen cagriya Cocukla yapamadim ayrildim 🙏
aselkuzeycinar Coynes peki sigorta yapmıyorlarmış biz üzerimize şirket kurmalıymışız siz de öyle mi yaptınız
Coynes metehaninannesiiii suan icin alim varmi bilmiyorum foruma konu acilinca cok fazla basvuru oldu champs yazin instgrama pembe bir logosu var 4500 takipcisi var link var zaten gorurusuz
Coynes aselkuzeycinar ben hemen ayrildim bir hafta kadar ancak calistim kizim 10 aylikken ayrildim emziriyorum cok agladi Sigorta yapmiyolar aiz şirket acip bagkurunuz ödeniyormus
hepsineyeterim Coynes demediniz mi para az diye ya da eğitim parası olarak mı verildi çalışmamış gibi
Coynes hepsineyeterim yok zaten maasin az oldugunu söylemişti arkadas beklentiyle gitmeyin yani. @acaae pazartesiden cumartesiye kadar 623 tl