blgzr_58 ela2103 benim bebeğimde 4 aylık memede uyuyor bende nasıl desteksiz uyutucam diye düşünüyorum. Acaba uyku eğitimi mi alsak
penyy ela2103 illa ki bayılır. Ayağınızda sallar gibi yastık koyun ayağınıza bebeği de koyun ama asla sallamayın. Yani ayakta sallar gibi yapın ama sallamayın dönüp dönüp uyucaktır en son bir saat bile sürebilir pes etmeyin ben öyle alıştırdım
kirikkalp ela2103 oğlum da meme de uyuyordu öğlen uykusunu bile 1 yaşındayken sonra dedim ki bu böyle gitmez 😂 Yanına uzanıyordum yüzümle oynayarak uyuyordu tabi o zaman emzikte emiyordu şuan herşeyi bıraktık
ela2103 blgzr_58 ben onu da 5. Ayda alicam 1 hafta sonra ama ise yarayacağını sanmiyorum tabi insallah yarar
ela2103 penyy 3 saat pes etmeden uyutmaya çalıştığımı biliyorum her yönden ama her cocuk bir degil malesef
blgzr_58 ela2103 kimden almayı düşünüyorsunuz peki yani her hangi bir uzmandan mı alacaksınız yoksa kendiniz mi başlayacaksınız
ela2103 blgzr_58 sabah gune erken baslayarak 2 3 saatte bir uyuma saglayarak vs vs gece uykuları bu sekilde duzene girecek inşallah
blgzr_58 ela2103 uyku saatleri bizde pek belli olmuyor ya mesela bugün diğer günlere göre daha az uyudu 🛏️