Lindammm Kızım 13 aylık kaç saate bir acaba tam acikir sizler bu dönemde kaç saatte bir yemek veriyorsunuz acaba ben sürekli mi veriyorum ağzına biseyker o yüzden mi yemuyo ya hiç bişey ne zaman ne versem yemiyo acaba acikmasina mi izin vermiyorum ya
aysebb Lindammm Benim kızım 10 aylık olacak 2-3 saatte bir besleniyor yani heralde sizinde yine en az 3-4 saatte bir beslenmesi normaldir
3kedili2bebekli Lindammm 9 ayliklar 4 saatte bir yiyorlar yani şu an 3 ana öğün 1-2 ara öğün yapabilirsiniz bence ara öğün de ağır olmasın
Lindammm aysebb peki aralarda süt de verilir mi yoksa sabit hiç bişey vermemem mi gerekir ay ben kessinlikle yanlış yapıyorum o zaman en fazla iki saate bir yaeyve ya yemek bişeyler vermeye çalışıyorum sürekli kendimi.de.cok yiprtttim bu süreçte onuda peki sizin kızınız tam acıkmış oluyor mu yani yiyormu verdiginiz yemeği
Lindammm aysebb hee anladım benimki yakamı çekip kafasını sokmaua çalışıyor 😁 13 aylık 8.700 kilo zayif kizim benim görüşümde ya ,😔 yemiyo yemiyo
aysebb Lindammm Benim kızımda 8.300. Ek gıdası yerinde 6. ayından beri ama yakıyor sanırım çok hareketli 😂
Lindammm aysebb maşallah İşte bakın arada kaç ay War ama kilolar yakın benimkinin 9.600 üzeri olması gerekirdi oysa Allah yardımcımiz olsun ne diyim ama artık 3 4 saate bir vericem bişeyler bakalım misal 10.30 da uyandı süt içti Şimdi kahwalti versem biliyorum yemez 12.30 a kadar beklicem bakalım ama bu sefer de o artık kahwalti değil öğlen yemeği oluyor resmen
Lindammm 3kedili2bebekli 4 saatte bir demek günde 3 öğün ve ara öğünler diyorsunuz yani bu da demektir ki yemek yedikten 2 saat sonra ara öğün olarak meyve veya atıştırmalık bir şey vereyim asla yemez kızım çünkü tam acıkmamış olur artık az çok suyunu çözmüşüm onun inanın bazen 4 saat boyunca yemek vermiyorum onda bile zar zor biraz yiyor kendini süte mi bağlıyor onu da bilmiyorum ayriyetten de ana öğünleri yesin de ara öğünleri vermemeye de razıyım Yeter ki sabah öğle akşam yemeğini yesin biraz da meyve ama.iste meyve ile de hiç arası yok
3kedili2bebekli Lindammm o zaman meyve bir sure vermeyin ara öğün vermeyin sadece 3 öğün yapın tabi bunu bir doktora danışarak yapın 2 hafta sonra kadar ara öğün vermeye başlayın 1 kere o da meyve olsun yarım olmadı kuru meyve olabilir çok yesin diye uğraşmayın ilgilenmiyormus gibi davranın daha iyi olacaktır üstüne düştükçe ilgi için yemeyebilir ve sute mamaya güveniyor olabilir onları sinirlandirin