Mlkmstf Merhabalar alerji doktoruna randevu aldım 9 aylığız nasıl test yapıyor kan mı deri mi kaç dk sürüyor süreçle ilgili bilgi verir misiniz
Ebrarkolcetin Mlkmstf deri 30 dk bekleme süresi kolunu hiç hareket ettirmeseniz lazım, öyle çok acılı değil…
diapmelka Mlkmstf bize kan yaptırdı doktorumuz. Deri doğru sonuç vermez bebeklerde dedi ama kan da sonuç vermedi. Bi arkadaşımın bebeğine de başka bir doktor direkt deri yaptı sırtına yaptılar bebek olduğu için ve onunki sonuç verdi 🤷🏻♀️
Ebrarkolcetin Mlkmstf kolunu sabit tutacaksınız biz son 5 dk telefon açmıştık çok zor Allah yardımcınız olsun
Omeraslan Mlkmstf biz sorun yaşamadık. Herkesin bildiği bir doktor var(isim vermeyim) ona da gittik bize kan testi önerdi. Devlet hastanesindeki doktorumuzda kan istedi.
Omeraslan Mlkmstf iyi ya da kötü diyemem benim oğlum durmayacağı için doktorda sorun olmaz dediği için tercih ettik. Kan testi on gün sonra çıktı
diapmelka Mlkmstf bizim doktorumuz yapmadı ama ben deri yapmasını isterdim kan alınırken çok ağladı. Deride çıkmazsa kan daha mantıklı geliyor bana ama tabi doktorlar daha iyi biliyordur
Mlkmstf Omeraslan teşekkür ederim kan da biraz sıkıntılı damar yolu bulamıyorlar delik deşik ediyorlar