elisa2705 eslem2 Ay uyumuyorlar bizimkinde 14.5 aylık 8 9 saat uyumuyor sok oluyorum o kdar nasıl dayanıyorlar hayret bir şey ya 😑
busenur05 eslem2 11 ay13 günlük dibine kadar yaşıyor😂 istediği olmadın kendini atıp ağlamalar mı dersin uyku gerilemesi mi iştahsızlık mı hepsi var vallahi. Birde kilo problemi var sadece anne sütü alıyor ek gıdayı zorla veriyorum. 8 kilo hala hiçbirşey yemiyor😢
eslem2 Naznaz00 biz gec3den beri ayaktayız uyumamak için direniyor sizin bebis gece mi uyumuyo gündüz mü nasılsın dayaniyorsunuz uykusuzluğa
Iscan eslem2 11 ay 6 gunluk gece uyuması bi tık duzeldi aşırı uyanıyordu 3-4 defa uyanıyor gunduzde ıkı uyku yapıyor 3 tü onuda zar zor uyutuyorum bu şekilde
Naznaz00 eslem2 valla ne gece uyuyor ne gündüz hele gece hat safaya çıkıyor ağlama krizleri yemek bile yemiyor sürekli meme istiyor bugün sinirden kudurdum artık inan ki başım patlıyor
eslem2 busenur05 sizin bebek 8,9 saat ayakta kalıyor mu nasıl baş ediyorsunuz ben artık dayanamıyorum
Naznaz00 eslem2 canım benim zaten uykuyla aram olmadı hiç 2 saat uyusam bile yeterli bana ve eşim çok yardımcı aşırı derece de tek uykuya geçiş yapıcaz biz ama uyumadığı için yapamıyorum dün gece yüne uyumadı hep ağladı meme istiyor cidden kesmek istiyorum artık
Naznaz00 eslem2 bu anladığım kadarıyla geçici bir dönem eslem 2 uyku yapıyorsa saat Aralığına dikkat et tek uyku yapıyorsa sabah uyandığı saatten 5 saat sonra yatır akşamda 5 buçuk saat sonra uyut
Naznaz00 eslem2 ben bu durumun açlıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü mama verip uyutuyorum ya atakta ya da oğlum azı dişlerini çıkarıyor açlık olsa durum böyle olmaz bak öğle uykusuna uyuttum şimdi 3 d da ağlayarak uyandı
Iscan mikiail 1 saat once fln yemek varsa yemek yediriyorum yoksa çorba en kotu yoğutt cici brbe meyve puresi ne bulursam açıkcası en son emzirip yatırıyorum
eslem2 Naznaz00 anladım canım benim kızım geceden sabaha kadar oturuyo sadece bir saat uyuyo gece sabah 11 e kadar napicami şaştım