alieray2608 Kızlar bebeğimin 26 Ağustos’ta 1 yaş doğum günü var. Aile arasında yapmayı düşünüyorum neler hazılayabilirim kolay pratik çünkü yardım edecek kimsem yok 🫣 fikirlerinize ihtiyacım var
buur alieray2608 ıslak browne kurabiye,dereotu poğaça kısır yada patates salatası sigara böreği olabilir kuru tuzlu kurabiye alabilirsin yada yapabilirsin ben bunları yaparim hep😂hen kolay hemde lezzetli
prens_prensesannesi alieray2608 Şimdiden kolay gelsin canım bizimde 31inde doğum günümüz 25 kişi olucaz benim menü şu şekilde Yaprak Sarması Sigara Böreği Poğaca Makarna Salatası Coco star pasta Bunları yapmayı planlıyorum bakalım
butterflyy_ prens_prensesannesi kurabiye 🍪 de olabilir 25 kişi için ya miktarı çoğaltmamız yada çeşiti çok tutmanız gerekecek 🤭🤭
butterflyy_ prens_prensesannesi minik pizza 🍕 lar da yapabilirsin önceden yaparsın buzlukta durur çıkarırsın bir gece önceden missss
prens_prensesannesi butterflyy_ bildiğim tam tutan bir kurabiye tarifi yok canım tutturamam diye cesaret edemiyorum
butterflyy_ prens_prensesannesi Benim em çok yaptığım ve her seferinde çok sevilen tariflerim bence şans vermelisin 🤤önce kendin yap istersen sonra karar verirsin
alieray2608 prens_prensesannesi çörekotlu kurabiye var onu kesin tutturursun pratik ve güzel oluyor 😊