Ikrazumra19 Mamas zeytin yagi surup bekleyin veya bebeyagi bolca sonra ince tarakla yavasca geriye tarayip dus aldirin dustan sonra tekrar tarayin
Gamzeaslann Mamas mustela nın Konak önleyici şampuanı ve kremi var ben kullandım ve 3 yıkamada geçti şimdi hiç kalmadı öneririm valla 👍
Mldclk Mamas zeytinyağına bir çay kaşığı karbanot atıp bebişin konak yerine sür masaj yaprak 5 dk beklet ve yıka her banyoda yaparsan geçer ben iki seferde geçirmiştim
Kumru_ Mamas zeytinyağı sür birkaç saat beklesin sonra yıka ama yıkarken arkaya doğru güzelce tara hepsi tarağa geliyor 😊Sonra güzelce durula yağlı kalmasın
Gamzeaslann Mamas mustela adı şampuanın normal banyo gibi yaptırdım zaten köpük şampuan 👍 Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim 😊😊👍👍
gchekobarlas Mamas bebek vazelinizi alın ve banyodan 15 dk sürün tarağı ile hafif tarafın yıkayın iyice kurutun gecer
NNazHayatt Bizede doktor saf zeytin yagina bi kaç damla limon damlatıp sürüp bekletin biraz sonra tarak tarafın demişti kısa sürede düzeldi
Kardelen1221 Mamas kesinlikle Gül suyu ben doğduğundan beri sürmeye başladım ve hiç Konak olmadı bebeğim
Ata_35 Zeytin yağına 1 çay kaşığı karbonat sürüp beklet geriye doğru tara birdaha asla olmaz ve geçer 👍
Funda0161 Mamas kesınlıkle karbonat be limon yakar zeytın yagı sür banyodan önce sonra ınce tarak yada bı mendılle masaj yap banyoyuda bol suyla yap gecer mısler gıbı olur
Kumru_ Gencanne19 Çok sinir bozucu bir şey ya bizim de öyleydi hatta bunun kafası kalın kalın konak olmuştu kaşları bile😬Ama banyoda tarayinca baktım kalkıyorlar bayağı bi uğraşıp tamamını çıkardım tertemiz oldu. İnşallah yine olmaz
FatosYK Mamas benim yavrumda cok olmuştu katman gibi 😅 hakiki zeytinyağı sürdüm bebeğimin tarağıyla geriye doğru kazıdım yavas yavas böyle kalıp gibi cıkıodu o kdr cok olduğu belli olmuodu kazırken şok oldum😀 sonra yıkadım güzelce bidaha olmadı.😊