acy Oğlum 2 ay 6 günlük ama karın üstü durmayı sevmiyor önüne kartlarıda koyuyorum ama aglamaya baslıyo çok az durup napmalıyım sizlerin nasıl
gurbetteanne10 acy 2 ay 10 günlük oğlum aynı şekilde önüne herşeyi koyuyorum ama basıyor çığlığı iki dk durduramiyorum boyun gelişimi için çok önemliymiş korkuyorum başını tutmakta zorlanacak diye
crybaby acy benimki de öyle iki buçuk aylık ama yavaş yavaş o süre artmaya başladı bir de tavsiyem direk yüz üstü koymayın hiç sevmiyorlar emzirme yastığı gibi bişeyin üstüne koyarsanız daha rahat olur ayrıca yokken yapmayın midesi rahatsız olur kusar
sifirekran_bolkitap acy ben karnıma yatırıp yapıyordum beni görünce mutlu oluyordu. Bir de plates topunda yapıyordum
boralii Dizinizin üstüne yüzüstü uzandırın. Oyun haline getirin. Bir dizinizle ritim oluşturun. Yere koyacağınız sırada sizde karşısında ya da yanında durun… Ben bunları yapıyordum
acy Teşekkğr ederim bugun yastık koydum kaldıranildi kafasını ama direk düz zemine koydugumda kaldıramıyo kafasını sevmediği için demekki yapamadıgından degil görünce biraz onu o şekilde rahatladı içim