merhababen Kızım 6.ayına girecek mama olarak Hipp 1 kullanıyorduk doktorumuz 2 numaraya gerek yok devam edebilirsin dedi, aralarındaki fark nedir bilen var mı?
KuzeyinAnnesi03 merhababen ayına göre içerisinde ki vitaminleri falan değişiyor diye biliyorum ben değiştirdim 2 nuamra aldım canım
denizse merhababen içeriğindeki vitamin değerleri yüksek oluyor 2 numarada örnek veriyorum 1 numarada balık yağı 13 2 numarada 16 çok bariz bir fark yok ama demekki gerekli duymamış değerleri iyi ondan bir ile devam et demiş
Bebegimm1 merhababen büyüdükçe içeriğindeki vitaminleri de ona göre artıyor anne sütleri bile ayına göre ihtiyaca göre üretiyor sütü.siz yinede başka doktora sorun derim mama numaraları ayına göre üretiliyor
KuzeyinAnnesi03 merhababen 6 aya girince değiştirdim. Evolviya kullanıyordum zaten 2 nuamra da bebalec kullanmaya başladım
D_deniz merhababen olur mu hiç fark yok formül mamalar yaşa uygundur ve o şekilde kullanılmalı. 6aya girdiyse artık 2numara. Neden öyle demiş ki acaba kafası mı doluydu o an başka bsy mı anladı. Çünkü kaç doktor gördüysem yaşa uygun Git dedi