cmlcml 20 günlük bebeğimin çok fazla gaz problemi var bu masaj yağını kullanıp faydasını gören var mı içeriğinin %100 doğal olduğu söyleniyor kullanmalı mıyız
eylemerkt cmlcml ya bilmiyorum ama sürdüğümüz zaman eş zamanlı masaj da yapıyordum tabi masajdan mı yağdan mı hem kakasını hem gazını çok iyi çıkarıyordu
eren2550 cmlcml canım arkadaşım bebeğine kullanmış memnundu ben oğluma acı elma yağı kullandım doktorum önerdi göbek çevresine masaj yapıyordum ayak tabanlarına gazını çıkartıyordu 🙂
nml cmlcml bizde baya işe yaradı ama güzel bi masaj yapmanız lazım tabi.İnş bebiş faydasını görür de rahatlar
prensannesi07_ cmlcml ben aldım cok araştırmıstım hatta postta açmıştım ama cok işe yaradıgını söyleyemem bütün damlaları aldım biogai ve devletin metsil damlası inanılmaz rahatlatmıştı oglumu rüm bütçenin damlasını almıştık metsilin rahatlatmasına çok şaşırmıştım
cmlcml prensannesi07_ bu damladan ilk defa bugün kullandım ve kustu damladan mı kaynaklandı yoksa aşka bişey mi bilemedim daha doğal bişeylerin arayışına girdim o yüzden minicik bebeğime lavman yaptılar bugün o kadar çok ki gazı ağlarken bayılacak gibi oluyor😭