canbartuyilmaz Bebeğim 5 aylık bugüne kadar hep anne sütü verdim ama sanki artık acıkıyor anne sütü doyurmuyor gibi hissediyorum geceleri çok sık uyanıyor ve emmek istiyor. Gündüz hiçbir problem yok gece mama vermek istiyorum sadece gece uyurken veren var mk
KuzeyinAnnesi03 canbartuyilmaz 2 aydır geceleri mama veriyorum 2 sefer ve uyanmiyor şuan 7 aylık dün vermedim saat başı kalktı 😂
cokbilmismom canbartuyilmaz 2 aylıktan beri aksam bir kere mama veriyorum yatmadan önce. Gündüz ve gece yine anne sütü. Hipp kullanıyorum ben
Minii_baby canbartuyilmaz ben öyle olunca gece uykusuna geçince sütümü sağıp veriyordum Sabaha kadar uyuyordu 😅
canbartuyilmaz KuzeyinAnnesi03 bu gece ilk kez vereceğim açıkçası ilk deda anne dışında bir şey vereceğim için tedirgin oldum
KuzeyinAnnesi03 canbartuyilmaz hiç tedirgin olmayın çok daha rahat edersiniz ben hiç almadan direk beşiğinde veriyorum uyurken zaten biberonu verince hemen emiyor cok cok diye 😂😂😂
Oglumvebennnn KuzeyinAnnesi03 o zaman 10 aylık bebemde sürekli uyaniyor benimde gece sütum yetmiyor demekkiiihhhhhh
KuzeyinAnnesi03 Oglumvebennnn bı deneyin ben uyutuyorduk yarım saat 1 saat sonra mama veriyordum 2 3 ölçek 9 da sonra 12 1 gibi veriyridum başlarda bide gece 3 de baktım uyanmiyor derin uyuuor devam ettim