aslanmom_ Kızlar sütüm kesiliyor çalışıyorum ve sadece sağım yaptığım için sütüm azaldı günlük 50 ml süt anca çıkıyor bende en azından devam sütü içsin diyorum ama ağzını bile açmıyor ne yapabilirim önerilere açığım bu arada sütüm artsın diye her yolu denedim fakat olmadı
selensrdg aslanmom_ canım sürekli emzirmen emmiyorsa sağım yapman lazım. Bir de bestlak damla var çok iyi suya 20 damla damlatıyorsun ebe tavsiyesiyle almıştım çok işe yaradı. Mutlaka denemelisin
nlgnshn Emziriyor musunuz memede? Pompa tüm sütü boşaltmıyor örneğin benim bebeğim 8 aylık pompada maks 30 cc çıkardı hep ama bebek emiyor doyuyor kilo boy üst seviyede ek gıda ile hatta daha da düzene girdi. Pompa cc ne bakmayın
aslanmom_ Evdeyken sürekli emziriyorum akşam işten gelincede öyle gecede emzirmeye çalışıyorum elimden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyorum ama son bir haftadır daha düşük cıkıyor
eymenikomoms kaç aylık? benim de ilk zamanlar göğüs dolulugunu hissediyordum sağımda da 60-100 cc arası çıkıyordu şuan 1 yaşındayız göğüsler yumuşak çocuk emerken sesler gayet iyi, doyduğuna eminiz ancak sağımda 10 cc çıkıyor bende napacagımı bilmiyorum 😓
eymenikomoms aslanmom_ göğüsler artık yumuşadığı için makine çekmiyor malesef ama çocuk emdiğinde geliyor bizimde öyle asla emmeden uyumuyor😓