Kuzucukhanim1289 Kızlar ayarlamam lazım evlilik yıl dönümü için acil ama emin değilim kaxiklanmaktan çok korkuyorum. Lütfen bana gittiğiniz memnun olduğunuz bir yeri atın varsa güzel memnun olduğunuz bir yer sağlambir yer iste … önerisini bekliyorum….🥰🥰
iremisteya Kuzucukhanim1289 ceylanbungalov sapancada kesinlikle oneririm kendim gittim kizim 1 yasindayken cok cok memnun kalmistim
amseay Kuzucukhanim1289 sapanca Nirvana bungolov güvenilir ve güzel Inst dan bakabilirsiniz genç bir çift yönetiyor tavsiye ederim
senaatuunc Kuzucukhanim1289 Blackloft bungalov geçen ay oradaydım yeni açıldığı için kampanya vardı 3 gece 4 gün 11.500e gitmiştim. Havuzu biraz küçük ama bize yetti açıkcası. 1 gün kahvaltı dahil diğer günler size ait. Temiz ve çok ilgililer. Şu an hafta içi 6.500 hafta sonu 7.500 diye biliyorum
iremisteya Kuzucukhanim1289 benim kayinpederimin tanidiginin yeri oldugundan ucretsiz tatil yapmistim ancak 4.500 diye hatirliyorum siz yine de bir sorun yanlislik olmasin 💖
Kuzucukhanim1289 iremisteya canim sayfasına baktım çok az takipçisi var sayfayı buraya gösterebilir misin
amseay Kuzucukhanim1289 evet takip ettiklerin de kendi hesapları var kullanıcı acı seymamustafa açıkcası ben kendim hiç gitmedim ama Sakarya da yaşadığım için güvenilir olduğunu çok duydum birde hesapları da o güveni veriyor
ilayko İnstagrama savibu yazın çıkan sayfaya tıklayın o sayfanın takip ettiği bungolovların hepsi gerçek biz o şekilde gitmiştik geçen sene bu bi kuruluş dolandırıcılara fırsat vermemek adına kurulmuş isterseniz arastıradabilirsiniz 😊