Birdunyabircennetannesi 25 temmuzdan beri bekliyorum 19 gün oldu hala gelmedi transfer sürecinde(gümrükleme sürecinde) yazıyor Geleceği yok galiba bunun
livanurvealpinannesi61 Birdunyabircennetannesi 31 temmuz da sipariş verdik 10 ağustos gibi geldi bizim.
Birdunyabircennetannesi duhalinamom Daha kargoya verilmemiş kargo takip numarasıyla baktığımda kargonuz ulaşmamıştır yazıyor
Cigdem61 Birdunyabircennetannesi 13 temmuzda sipariş verdim 5 ağustosta teslim edildi. Şimdi tekrar 2 tane sipariş oluşturdum bakalım ne zaman gelir. Tek siparişte 30 euro kadar alışveriş yapılıyo artık çok sıkıntı:(
heyymomm Birdunyabircennetannesi anneminki 20 gün sonunda gelmişti iki hafta önce vergi ödememişti şu an vergi var mı acaba öyle söyleniyordu
sumeyyeslem Birdunyabircennetannesi geldi mi ürünleriniz çünkü benim hala gelmedi bana 48 saat içinde 65 TL’lik kredi yüklemeleri gerekecek
heyymomm Birdunyabircennetannesi ne kadarlık ürün alıp ne kadar vergi ödediniz peki ben 3 binlik bir sipariş vermeyi düşünüyorum da baktım sitede göremedim ne kadar ödeyeceğimi