Eslemgunarli51 Anneler iyi akşamlar temmuz ayının 16 sında adet oldum şuan 3 gün var adet olmama ama normal de 6 yada 7 gün kala adet olurdum hep şuan daha olmadım dün kan tahlili yaptırdım gebelikte yok çıkmadı olsa çıkarmıydı acaba
Burcum111 Eslemgunarli51 kanda çıkardı kesin degılsınzdir büyük ihtimalle. Yıne de bı hafta daha bekleyın derım. Ben 1 temmuzda oldum ve şuan halen beklemedeyım olur muyum acaba diye. Doğumdan sonra hep duzensizleşti diye düşündüm. Hafta sonuna kadar bekleyıp test yapacam. Ihtımal vermıyorum ama etrafta herşeyı duydukça olur dıye de düşünüyorum kendımı tutuyorum test yapmamak için
denizahsen Eslemgunarli51 genelde adet günün geçer üstüne de 1 hafta geçer hala olmadıysa hamile olursun
Eslemgunarli51 Hiç böyle olmazdı 6 7 gün kala olurdum normalde şuan 3 gün var olmama ama olmadı daha eşim le zaten 2 kere beraber olduk oda kondom ve geri çekilme ile ama böyle olunca tedirgin oldum biraz
Burcum111 Eslemgunarli51 havalar da erteleme falan olabılıyor ya genelde bu aralar herkesin gecikmeleri oldu
dryglgl Benim de hiç vaktim geçmezdi geçen ay 5 gün geciktim 6.gün olmuştum sıcaklardan vs sanırım duyduğum birkaç kişi de gecikmişti hep gebelik olsa kanda çıkardı bence