esila48 Boşanma aşamasında kadın çalışmıyorsa çocuk baba da mi kalır velayet babaya mi verilir çocuğun biri 4 yasinda biri 10 aylık
Alinapoyraz esila48 Çekişmeli mi? Karşı taraf velayeti istiyor mu ki? eğer istiyorsa maddi durumdan yüklenebilirler anlaşmaya varırsanız sizde kalır
brself anneye nafaka bağlanır aklı ermiş olsaydı sorma seçenekleri var ve annenin aklı selimleri yerindeyse annede kalır 🌸
esila48 Alinapoyraz daha dava açılmadi ama elinde sonunda açılacak çocukları şimdi istemiyo ama iş ciddiye binince onlara düşkün olduğumu biliyor isticektir ama çocuklarım burda asla güvende olmazlar veremem ona
esila48 Zehra95 yani herseyini hemen istediğinde yapamayabilirim şimdi işte altınlarım var onları bozdurmayi düşünüyorum 250 bin falan tutar bankaya atarım 7 8 bin getirirsi olacak babam gilde kalicam iş bulana kadar Bi şekilde yeter o ama sigortasız olduğum için babam sana vermezler diyo ama bence beni korkutuyo
yavrupotuncek esila48 anneye verilir ama mahkeme sonuçlanana kadar baba alıp götürürse hiçbirsey yapamazsiniz geçenlerde polis bir bayan birine bu şekil soylemisti burda
tubasd yavrupotuncek çocukları bırakıp çıkarsanız polisle gidip alamazsınız çocuklar yanınızda çıkın demişti
yavrupotuncek tubasd evet ama baba anneden önce davranıp çocukları alırsa anne mahkeme sonuçlanana kadar alamaz bebek ortak demişti
elifkiz esila48 dava aşamasında pedogog rapor hazırlar. Ancak sizin bebekleriniz çok küçükmüş. Eşiniz velayeti istemiyorsa zaten sorum olmayacaktır. Ama diyelim istiyor o zaman rapor önemli. Çocuklarınız ufak olduğu için size verirler yüksek ihtimalle velayeti
Zeliff esila48 kadının yüz kızartıcı suçu yoksa, aklı selim biriyse, bağımlılık gibi alışkanlıkları yoksa belli bir yaşa kadar anneye verilir velayet büyük olsalardı kendilerine sorarlardı. Nafaka bağlanır
Seae esila48 çocuklarını al git ve velayet netleşene kadar koru kaçırmasın bakmayacak bile olsa seni tehdit için kullanır. Çocuklar sende kalır nafaka bağlanır. Bence avukatla görüşüp hareket et bu süreçte danışmadan adım atma
zkusagianne esila48 çocuğun öncelik yararına bakılır anneye verilir tabi maddi durumdan önce yaşayacakları ortam varmı gibi
Ruzgarkalbm esila48 annenin ihanet, psikolojik problem veya evde yaşayan zihinsel engelli biri yoksa anneye verilir.