nazlik Kızlar ayrem markadan lohusa korsesi alan oldumu ben aldım orada yazan ölçüden büyük bile aldım ama buna nasıl gireceğim bu imkansız 🙄🙄🙄 o kadar dar görünüyor ki dikislerime zarar verecek diye korkuyorum
cokbilmismom nazlik aldığınız marka nasıl bir şey bilmiyorum ama medikal korse kullanmalısınız benim doktorumun medikalden abdominal korse almamı söyledi cırtlı kendine göre ayarlıyorsun. Ameliyat sonrası toparlanmayı sağlıyor
melosunannesi nazlik ben aldım 172 boy şuan 76 kg ım l sipariş verdim yatağa uzanıyorum sezeryan göbeğimi yukarı doğru çekip kapıyorum biraz zor kapanıyor ama rahat kullanımı
nazlik cokbilmismom benim aldığımda öyle dediğiniz gibi ama ben sıkıp içine girmek için zorlarsam dikislerime zarar verecek gibi hissettim çünkü çok dar
nazlik melosunannesi dikişlerinize baskı yapmadimi ben ondan korktuğum için denemiyorum daha 12 gün oldu çünkü ameliyat
atlaskoo nazlik Ben hiç memnun kalmadım bunu da yorumda belirttim yapılan kötü yorumları da siliyorlar sadece iyi yorumlar kalıyor
atlaskoo nazlik Banada göğüs toparlayıcı için beden önerdiler istedim geldi kafadan itibaren geçmiyor dönüp dedikleri şey sizin vücudunuz sıkıntılı ürünümüz de bir sıkıntı yok 73 kiloyum L beden aldım