Nanem123 hmm yani şöyle söyleyeyim ders içeriği genelde bilgisayar ile ilgili ilk etapta bilgisayar da kodlama bilgisayar içeriği temel bilgiler gibi … ileri etapta nasıl gider bilmiyorum ben sayisalciyim ama açıkçası sozelcide yapar diye düşünüyorum. Yani bilgisayar ile uğraşmayı seven kişiler yapar. Çünkü adı üstünde web tasarım kodlama. Onun dışında yabancı dil dersi var tabi onu biz isteğe göre seçiyoruz İngilizce almanca Fransızca dersi vardı İngilizce seçtim. Kaydımı bugün yaptırdım iyice inceledim ve hoşuma gitti bölüm keyifle bitireceğim düşünüyorum bu bölümü bitirende web tasarımcısı,kodlama uzmanı, görsel web tasarım uzmanı,arayüz geliştiricisi olarak bilişim sektöründe sirketlerde VS. Çalışabiliyor kendi web tasarım şirketini de kurabiliyor yani 2 yillik bölümden çok birsey beklenilmez ama ileriye dönük düşünmek lazm bir kaç sene öncesine kadar tıbbi sekreter de ne ya ne boş birsey diyip gulerlerdi şuan patlama yaşıyor 85 kusurle kapatıyor ve çok okuyan var çok zorlanan da var derslerinden.
Şuan da bilişim yazılım robotik gibi şeyler ülkede on planda olduğu için onu açık 2 yillik bölüm olarak web tasarım ve kodlama on görülüyor hiç değilse asistan olmuyorsun direk okuduğun bölümün uzmanı olarak çalışıyorsun