kibritci_kiz Merhaba annişler. Beni tanıyanlar bilir tek tek herkesi etiketlemeye vaktim olmadığı için post açtım. 16+6 günlüğüz ve bebişin cinsiyeti belli oldu. Bir tane de oğluşum olucak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin ❤️
Zehra95 kibritci_kiz maşallah sağlıklı hayırlı şekilde Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğumun olsun inşallah 🥰
usenmedimyaptimbirvelet kibritci_kiz oyyy benim meleğimmm sağlıcakla gelsin inşallah yakışıklı bir boy geliyor deseneee 🥹❤️
kibritci_kiz @Dedektifgadget @nescafebagimlisi @usenmedimyaptimbirvelet @liplimonlusoda @Meri-Mel @Ecemsultan @asminmom @Gunesnil_23 kızlar adını değiştirenler var hatırlayabildiklerimi etiketledim 🫠
Dedektifgadget kibritci_kiz yaaa gözün aydın canım maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah zaman çabuk geçmiş 16 haftalık olmuş bile büyümüş 🥺♥️ 💖💖💖💖💖💖
kibritci_kiz nescafebagimlisi silaa66 Gunesnil_23 asminmom usenmedimyaptimbirvelet Dedektifgadget Kızlarr hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız çok iyi geldiniz bana canımsınız 💕🌷