onefinemom Boykot geldi geleli benim güzelim mağazalar pert oldu. Bebek için; Kitikate Little Gusto Ebebek LCW haricinde güzel, soft kıyafetler bulabileceğim mağazalar söyler misiniz? Boykot da olmayan 🥺 teşekkürler 🤝🏻
hanimefendii onefinemom civil ve Lc den alıyorum hep boykot da değiller ürünleri de gayet kaliteli. Kendime civilden çorap aldığım da oldu çok memnun kaldım eşimle bazen Lc den kendimize de alıyoruz yeterli oluyor. Pantolonda Altınyıldız Elbisede de her ilin kaliteli ürün satan yerli markaları oluyor ordan devam edersiniz zaten kalite olarak yetiyor.
onefinemom hanimefendii O zaman artık mağazasına denk geldiğim bir gün🥺 ben online alışveriş yapıyorum genelde de
hanimefendii onefinemom ben de öyle ama civildeki her ürün çok iyi kalitede olmuyor. Mağazada dokunup tamamen pamuk kullanmayı tavsiye ederim. O şekilde aldığım tüm ürünler halen taş gibi yani ilk çocuğum zaten bazı kıyafetleri valiziyle kaldırdım çünkü yepyeni görünüyor kısmet olursa ikinci çocuğa da kullanırım öyle diyim.
Ballilokmam11 onefinemom next alabilirsiniz ben yurtdisindayim ama turkiyeye de gönderim sağlıyorlar ayrıca m&s ürünleri boykot olup olmadıklarını bilmiyorum genelde ikisinden alıyorum ben