Desinay Merhaba anneler:) Kızım 13 aylık olucak ayakta dengede duruyor fakat hala adım atamıyor sizce neden ve ne yapmayalım
elisa2705 Desinay Bizimkide öleydi kendi yürür istedikleri keyifleri gelince 14 aylık direk yürüdü emeklemeden
nebutantana30 Desinay hiç merak etmeyin yürür bebeğim 15 aylık şimdi kendi kendine yürür ama tam olarak değil hala zamanla oluyor merak etmeyin
ZeydsMom Desinay ben bi video gordum gecenlerde. Elinden tutup kosturunca yuruyormus. Benim arkadasim yapti bi iki adim atti ciddende. Tam dengeli degil henuz ama oldu
Desinay Femme1 ya öyle koltuğun kenarından tutunarak gıdıyor bu kaç dk öyle dengede duruyo sadece adım atamıyor:(
prenses250_ Benim kızımda 12 aylık daha dengede duramıyor tek başına tek elinden tutuncada yürümüyor korkuyo
Femme1 Desinay daha erken bi anda yürür :)) oğlumda oyleydı babasıyla bı ona bi bana gide gide alıştı
unknownlove Desinay 18 aya kadar vakti var hazır hissettiklerinde birden yapıyorlar endişelenmeyin ve strese girmeyin birde yürüteç felan kullanmayın lütfen faydalı birşey olmadığı gibi yürümeyide geciktirebiliyor oğlum 14 aylıkken birden kendi yürüdü
Minel-inannesi Desinay daha cesareti gelmemistir. Cuma selasinda sallayip pesine bi kac adim attiriverin☺️ bide iki elinede top oyncak bisi verebilirsiniz o zamanda yuruyolar