MiracAlpinveUmutunAnnesi Meri-Mel Bendede çıkıyor buna benzer reklamlar Hatta şimdi prima reklamının başı uçan spermler var 😊
denizalismom Meri-Mel Reklamlar google tarafından otomatik oynatıldığı için müdahale edilememektedir. Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ’23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz
MiracAlpinveUmutunAnnesi katilcivciv Meri-Mel Kocamdaaakocammm lAmMelodi Ahahahha hepimiz de aynı dert 😅
milletsanakanalizemiolacak Meri-Mel bu yorumun üzerinde bebek oluşuyor şuan elleri parmakları anca oluştu git gide büüyüyor bebek 🤣🤣🤣🤣🤣
[silindi] Virüs değil. Uygulama içi reklam. İletirler birazdan. Bu reklam uygulamayı kullanmaya engel mi?
Meri-Mel [silindi] Ayyy reklam mi ilk kez gördüm benhic yoktu dedim hesabıma virüs mü girdi hemen sizlere yazdım 🙈🤣
Meri-Mel [silindi] Klavye hatası 2 hafta kadar sürekli oldu ama reklam falan yoktu ay çok kötüymüş sürekli bunu gördüm içim bayıldı kusacammmmm😅🤣😃🙈
Kocamdaaakocammm Meri-Mel Hahahq kız Allah seni böyle virüs mü olur 🤣🤣 spremler ben buradayım diyor ksksk