Arasebebek Kızlar önceden biogaia kullanıyordum artık üretilmiyormuş . Üzerinde 2 yaş üstü çocuklar için kullanımı uygundur yazıyor bebeğim 2 aylık kullanan varmı bu damlayı bilgi verin lütfen
evriim Arasebebek Ben kullandım sap simplex ile birlikte verdim bebeğimi çok rahatlattı doktorlarda öneriyor onu zaten ama ben iki ay önce alıyordum rahat eczaneden
crybaby Arasebebek bize doktor verdi bir buçuk aylıkken kullandım ama o damladan beri kaka yapamıyor kestim hala düzelmedi bence vermeyin
himeros Arasebebek bende kullanmaya başladım. 48 günlük bebeğim. 2 gün oldu daha kullanmaya başlayalı. 2 gündür patır patır kakasını yapıyor çok şükür. Biz gaz sancilarindan dolayı kullanmaya başlamıştık. İyi geldi gibi bakalım. İnşallah böyle devam eder.
Arasebebek evriim bende nursey damlayla birlkte kullanıyordum memnundum ama isim değişmiş ve üzerinde ki o 2 yaş üstü yazısı tedirgin etti kaç aylık bebeğiniz
evriim Arasebebek 4 aylık şuan ama 3. Ayda çok şükür bitti gaz işimiz kullanmıyoruz artık . Çok faydasını gördük hiç zarar yaşamadık