dilers Merhaba anneler. Uyku eğitimi alıp memnun kalanınız var mı? Ağlatmadan uyku eğitimi vermek istiyorum. Aldıysanız kimden ve süreciniz nasıl ilerledi. Sonradan bozuluyor mu tekrardan. Kesinlikle ağlatmak istemiyorum ama bir noktada da güzel uyusun istiyorum. Çok kararsızım uyku eğitimi konusunda🥲
Acu_ dilers uyku eğitimi veripte ağlatmayan eğitimci olacağını sanmıyorum var diyorlar ama eğitimciyle değil çocukla alaklı. Çünkü çocuğun aylarca alışagelmiş alışkanlığından vazgeçiriyoruz. Ben aldım eğitim iyikide almışım. Ha kendinz verebilirmisnz onuda verirsiniz sadece istikrar lazım
balmom59 dilers instada uyubebegim_uykulog sayfası var ben gönderilerinden yola çıkarak uyku eğitimi verdim Ağlatmadan eğitimde veriyor düzene sokarak bol temaslı bir bakmanızı öneririm çok faydalı içerikleride var
fatma_sonmez dilers ben almadım ama bebeğim biranda kendi uyudu ve devam ettirdim ama bu 35 dakikalık uykulsrımızı uzatmadı yine de o döngüde uyanmadan destekliyorum,valla ben ağlatmadan bu eğitimin verildiğine inanmıyorum uykunun uzadığınada inanmıyorum tamamiyle çocukla ilgili
SiprayiL dilers doktorumuza sormuştum aglatmadan vermen imkansız,eğer ağlamasına razıysan ver, ben beceremedim demişti 😂
dilers Acu_ Ağlatma derken aslında yarım saat ağlasın yanına gitmeyin diyenlerden bahsediyorum. Yoksa şuanda ben de uyuturken ağlatıyorum ama sakinleştirmeye çalışıyorum sarılarak☺️ Siz kimden aldınız peki?
Acu_ dilers melek uykuda burcu hanımdan aldım. Ama dediğim gibi siz kendinizde verebilirsnz. Ağlamaya terk etmeden veriyor Burcu hanım. Ama ağlıyor malesef çocuklar. Gün geçtikçe azalıyor tabi.
Elifnurhanim Ben aldım 3.500₺ de para verdim ağlatmadan olacağı söylenmişti sonra programı attılar uygulamaya geçtik ama ağlatmadan olmasının inkanı yok tavsiye etmiyorum memnun kalmadım bir de olmazsa para iadesi denmişti ama biz görüştüğümüzde ben bu şekilde istemiyorum çok direniyor dedim en başta programı böyle durumlarda çocuğa göre düzenleyeceklirini söylemişlerdi ama yok yani diş döneminde dir öyle dir böyledir diye geçiştirdi eşimde boşver uğraşma parası falan kalsın dedi diye yazmadım bile ne yazan ne soran oldu sonra maalesef bıraktınız mı falan bile demediler o yüzden açıkcası uyku eğitimi ağlatmadan olduğuna inanmıyorum çok ikna edici konuşmuşlardı ve öyle almıştım oysaki
Elifnurhanim dilers tavşan uykusu ilayda kani Hatta yazın forumda arama kısmına bununla ilgili çok kişi var şikayetçi olan
dilers Elifnurhanim Youtube da birinin videosunda denk gelmiştim baya memnun kalmıştı ilayda hanımdan sonra forumdan baktım çok gazla şikayet var. Farklı eğitmenlerden alıp memnun kalanlar da var. Tek başıma nasıl yapacağımı bilmiyorum. Valla çok kararsız kaldım
dilers fatma_sonmez kendi uyuyabiliyorsa ne güzel. Belki zamanla desteğe ihtiyacı kalmaz bebeğinin. İllaki ağlar şuanda ben de uyuturken ağlatıyorum. Destekleyip sakinleştirmeye çalışıyorum. Ağlatmak istemiyorum drrken bahsettiğim bebekleri ağlamaya terkeden uyku eğitimlerinden vermek istemediğimi kastettim. Benim oğlum şuan emerek uyuyor bu sebeple uyku döngülerinde yine beni yanında istiyor. Bazen kendinden uyuyunca daha uzun ve güzel uyuyor. Demek ki kendi kendine uyusa sık uyanmaları azalacak diye düşünüyorum.
dilers SiprayiL bir noktada ağlaması imkansız tabiki ama ağlamaya terk etmek istemiyorum diyim o zaman 😄
fatma_sonmez dilers anladım ben ama bence hepsi aynı bende çok düşündüm çünkü bi ara koyuyordum hemen gözünü açıyordu o kadar yorulmuştum,sonra vazgeçtim kıyamadım ondan dedim
Noname987 Acu_ melek uykuda burcu hanımla görüştüm ağlatmadan eğitim diyor, bir de kafama yatmayan şey saatler oldu, çocuk zaten 8 8 buçukta uyuyacak iletişimi 7 ye kadar kurabiliriz sadece demiş
Acu_ Noname987 ben çok kişiyle konuştum kimisi sadece ses kaydı bile gönderiyor. Ama burcu hanım her an cvp verdi benm msjlarıma. Yani bana bi saat vermemişti ama gündüz zaten konuştuğumuz için akşamda ihtiyaç duyulmuyor aslında.
Noname987 Acu_ Bana attığı bilgi formunda öyle yazıyor ilk gece hariç sonraki geceler aksam 19 a kadar iletişim halinde olacağız diyor. E bu çocuk zaten en erken 8 de uyuyacak nasıl olacak öyle 🥲
Acu_ Noname987 şimdi aslında gündüz ne yapıyosanız akşamda onu yapıyosunuz. Fark yok. Ama mesela ben saat 8 de uyuduysa ve sonrasında kaç kez uyanıp kaç dk uyanık kaldığını nasıl uykuya geçtiğini not alıp ertesi gün ona atıyordum. Değerlendiriyordu oda
Noname987 Acu_ Ama mesela akşam direndi diyelim uyumadı ağladı o zaman ona sormazsam ne anladım ki ben direkt pes ederim herhalde 🥲
Acu_ Noname987 işte zaten olay pes etmemenizde. Bunun gecesi sabahı yok çünkü. Ayrıca gündüzde direnecek ve ne yapıyosanız gündüzde yapacaksınız