mdea cnm dmeek istedigini anladimm ilkten bana da sacma gelmsti 4 ayda dhaa degerlere bakilmadan kullaniliyor flan diye. Ama cidden temiz icerikli olanlar var. Onlardan alabilirsin. + Olarak ek gidaya gecince beslenmesine dikkat edince gerek kalmaz inşaallah. Cnku bunlarin hepsi takviye. İlac degil. Herkes bunu karistiriyor. Bu 300-500 tl vererek aldiklarimiz demir/kan degerini yukseltmiyor. Sadece bbegmzdeki mevcut olan kan degerini koruyor,destek veriyor yani dusmesin diye. O yzden cok takilma bu duruma. İlac verilseydi okey, daha da cok haklisin derdim. Bunun disinda da, 1 yasina kadar olan kansizlik bebegin İQ gelisimini etkiliyor. Dişleri karartma olayida, kaşikla veya damlalikla verince bebegin agzina komple yayiliyor o yzden disler karariyor bu takviyeler koyu renkli oldugu icin. Gecen bende yeni bi marka vermistim 3 gun icinde cocugun disleri mahvoldu 😂 bende biberonla veriyorum ve disleri duzeldi, cnku direkt yutuyor agzina degmeden. Agzina yayilsa dislerine de degdigi icin kararir. Onun İcerigindeki bsey karartmiyor yani. Onu dmeek istedim🥰