tugceazra Bebeğime ilk tadımı yoğurt yaptım 1-2 saat sonra kakası parlak yeşil oldu isal gibi yaptı Ertesi gün çok ıkındı karnı ağrır gibiydi Süt alerjisi olabilir mi
zarifhanim tugceazra Süt alerjisinde kanlı ve mukuslu dışkılama olur. Takip edin isterseniz, devam ederse test yaptırır ona göre beslenme düzeni oluşturursunuz.
asell13 tugceazra yoğurt gaz yapar karın ağrısı yapar kakanın rengini değiştirebilir aslında alerji olduğunu sanmıyorum alerjide popoda pişik vücutta döküntü olur
lilasmomy Benimki de yoğurttan sonra baya ıkınır oldu kakası parlak sarı ishal gibi ama alerji olduğunu sanmıyorum alerji olsa döküntü vs olur sanırım
Tazeanne1010 Siz takip edin ama bence yediği şeyin hemen 1-2saat sonra çıkması zor. Ertesi gün içinde şunu söyleyebilirim yoğurt kabız yapan bi besin ama takip edin yine bunlar varsayım sadece :)
tugceazra asell13 biz mamayla besleniyoruz Şuan yoğurt değil galiba mamadan dolayı bir sıkıntı yaşıyorum Çünkü mama bugün kokusu çok değişik geldi Yarın gidip tekrar mama alıcam hemen