kocayaslisiskodunya Bebeğim yüz üstü uyumaya çalışıyor hafif kilolu yüzüstü uyumasinda sakınca var mı beslendikten 20 25 dk sonra dönmesine müsade ediyorum yastıkla engelliyorum öncesinde ama kalbini falan yorar mı bilgisi olan varsa kafam soru işareti ile dolu
Laydaren kocayaslisiskodunya Oğlum dönmeye başladığı 4-5 ayından itibaren yüzüstü uyuyor. Kalbi yormaz, niye yorsun 😊 kaç aylık ?
Megututu kocayaslisiskodunya benimki çok gazlıydı ve doğduğundan beri aylarca yüzüstü uyudu sorun olmaz benve
kocayaslisiskodunya Laydaren ben yüzüstü uyuyunca kalbim küt küt atıyor kendimden örnek aldım sanırım 😅
kocayaslisiskodunya Megututu yatağı düz şekilde mi pozisyonu nasıl bebeğim bizim yatagimizda rahat yattığı için akşam uykularini bizim yatagimizda yaptırıyorum
Laydaren kocayaslisiskodunya Yok yok, öyle olmaz😊 Yastık kullanmayın, peluş oyuncak, kalın ve ağır örtü kullanmayın yeter.
Megututu kocayaslisiskodunya evet dümdüzdü baya yattı öyle karnına iyi geliyordu şu an 3 yaşında arada öyle yatıyor hala
26120 25 günlükken yüzüstü uyumaya başladı 17 aylık hala öyle uyur bir sıkıntı olmadı gazına da iyi geliyordu