Edanurmasal Kızlarrr merhabaa Fırın temizliği için önerebilceğiniz temizlik ürünü varmıdır fırınım çok pislendi içi yağ lekeleri felan yeni doğum yaptığım zaman hiç temizleyemedim şimdide lekeler hep kurumuş yeni gibi temiz olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻❤️❤️
aycasil Edanurmasal a101 de çiçeğim marka yağ sökücü var bir deneyip şans verin derim. Benim mutfaktaki storum yağ içindeydi. Artık atmayı düşünüyordum. Çıkarttım üzerine cicegimi sıktım daha ben sıkarken yağları aktı. Çok güzel temizliyor
Edanurmasal Bsraasln çok teşekkür ederim❤️ artık ne yazılırsa hepsini deneyeceğim takıntı haline geldi o fırın artık 😂😂
Poly-ana Bsraasln Domolla temizliğini nasıl yapıyorsunuz domol çok ağır kimyasal bir kez yaptım onunla bir kaç gün sonra fırını çalıştırdım yemek için zehirleniyordum ısınınca gaz açığa çıktı ben tam durulayamadım sanırım fırın temizliği benim için çok zor ben beceremiyorum ya yöntemi nedir
Laydaren Edanurmasal Domol. Ama sakın eldivensiz yapmayın. Tecrübeyle sabit 😂 Diğer bir öneri de; eğer fırının temizlik modu yoksa fırın tepsisine su koyun, en alt rafa alt ısıtıcı modunda koyun en 200 dereceye ayarlayın. Buharıyla bi yağlar yumuşasın :)
Bsraasln Poly-ana ısıtıp bir kaç dakika sonra sıkıp bekletip temizliyorum ama havalandırma kısmına sıkmayın yazıyo üzerinde ona dikkat ettiğim için sanırım sorun yaşamadım ben ☺️
shiningmother34 Edanurmasal bak çamaşır suyu olmadan yağ kokusu lekesi çıkmaz ama bitkisel ama kimyasal ne olursa olsun çamaşır suyuda kullan ben düzenli olarak temizlediğim için o kadar kalıntılı lekelerim olmadı hiç ama anneminkini temizlemiştim 1 ay önce aldığından beri hiç silmemiş hasta olduğundan yani en az 5-6 sene kullanılmış bir fırından bahsediyoruz. Leş gibiydi. Ufak bi kovaya sıcak su doldurdum çamaşır suyu bulaşık deterjanı ve arap sabunu döktüm telle temizleyip süngerle üstünü geçip bez ile kurulayıp slepy ıslak mendille son dokunuşu yapıp havalandırdım içindeki deterjan kokusu gitsin diye mis oldu mis kaynar su püf nokta bak ha bu arada parlamasını istersen çok az bulaşık makinasında kullanılan parlatıcı dökebilirsin ❤️❤️
Esrareyhan shiningmother34 Aman Allahım ben ne okudum yavrum hiç mi canının kıymeti yok kanser vakalarının en çok kadınlarda görülme sebeplerinden biri de kimyasalları sürekli solumaları, her yerde kullanmaları .Fırını her ısıttığınızda o zehirli havayı soluyacaksınız yani temizlik için değer mi ? En güzeli sirke karbonat hem sağlıklı hem ucuz
zarifhanim Edanurmasal Rossman Domol ve Porçöz Fırın temizleyici. Eğer çok kötüyse bolca her yere sıkıp bir süre bekletin. Sonra temizleyin
Minel-inannesi Edanurmasal firin tepsinizin icine kaynar su, limon dilimleri, biraz sirke ve karbonat atip, tepsiyi en alt goze sürüp 180derecede, kontrollu bicimde calistirin. Su iyice azalinca tepsiyi cikarip sicakligiyla temizleyin.🤌
Esrareyhan Esrareyhan Bir de çamaşır sodası ile de temizleyebilirsiniz A101 çiçeğim markası en güzeli fırını ısıt alt tepsiye kaynar su içerisinde soda ekle beklet yağlar yumuşayıncaya sil kurula. Soda soğuk suda taşlaşır muhakkak sıcak veya kaynar su ile yapın kolay gelsin