cileklilahmacun Her gece yatmadan önce yarın ne pişirsem diye düşünmekten yaşlandım bana fikir verin noluurrrrr 😫
MiracAlpinveUmutunAnnesi cileklilahmacun Yarın ki menüm tarhana çorbası başamel soslu makarna belki sarma yaparım 😅
gulten01 cileklilahmacun Bugün ki menümü söyleyeyim belki fikir olur . Kıymali biber dolması cacık ve tarhana çorbası yapmıştım yanına da karpuz 🌺
bikupakahvee cileklilahmacun yarın tavuk baget haşlama yapıcam patatesli havuçlu yanına da bulgur pilavı ve salata 🫶🏻
theyikik Bende köfte patates yapacağım 😅 kardeşim bizde, o istedi sağolsun beni kurtardı düşünmekten 🤣
theyikik gulsene1998 umarım yanlışlıkla yazmamışsınızdır da benim gibi kelimelerin yerlerini değiştirip kullanan birini bulma mutluluğum yarım kalmaz fkfkfkf tefeşkürler çok güzel 😂
gulsene1998 theyikik küçükken kardeşimle böyle konuşurduk ordan kalma😂😂😂 amcama mufafa (ismi mustafa)derdi hala öyle diyoruz
Ezgim0 cileklilahmacun mercimek çorbası,Pirinç pilavı, fırında mantarlı tavuk, salata bide karpuz keserim tamamdır 😇