mavililimon Hanımlar 5 ay 9 günlük bebeğim yüzz üstü yatmak istiyor bende korkumdan yatıramıyorum, bir sakıncası olur mu , yüz üstü pozisyondan geriye dönmeyi öğrenmedi henüz kiloda baskı yaparsa diye endişe ediyorum 10 kiloya yakın
alin12_ mavililimon kafasını yukarı kaldırıp sağa sola çevirerek yatabiliyorsa korkmayın. Önemli olan kafasını kaldırabilmesi. Benim kızım 4.aydan beri yüzüstü yatıyor ama dönebiliyordu. Geriye dönemese de kafa kontrolü önemli. Onu yapabiliyorsa eger sakıncalı olacagını sanmiyorum. 🌺🥰
simseklivekalpli mavililimon kafasını cevirebilmesi önemli. Onu yapıyorsa sıkıntı yok 3 çocuğum da yüz üstü yatarak büyüdü.
Happybaby06 mavililimon yattığı yerde yorgan battaniye olmayacak doktora sordum eğer dönmeyi öğrendiyse kendini kurtarabilir yatabilir yüz üstü dedi
gamzeg_g mavililimon benim oğlum prematüre 31 haftalıkkrn doğdu süre küvezde kaldı eve geçtikten sonra hep yüz üstü yattı çok rahat etti sırtını okşayarak uyuturdum bazıları boğulur vs dedi sürekli kontrol ettim başını döndüremeye başlayınca daha hiç korkmadım rahat ediyorlar
dombilininannesi Benim kızım nerdeyse 2 aylıktan beri yüz üstü yatıyor yattığı yerde bişey olmasın ağzını burnunu kapatacak hiçbir şey olmaz merak etmeyin