Annekuzusu_23 4 ay 20 günlük oğlum 5 yaşında da kızım var uykusuzluktan mahvoldum oğlumun uykuyla arası hiç yok gece az uyuyo gündüz desen kesik kesik geçecek bu günler ama inanın çok zorlanıyorum şuan bile uyanık
tugceyldzzz Benim kızımda 2 ay 27 günlük bizimde uyku problemimiz var rutin oluşturmayı denedinizmi hiç ben 1 haftadır yapıyorum iyi geldi kızımda alıştı gece gündüz hiç uyumazdı en azından şimdi geceleri uyuyor sık sık uyansada
tugceyldzzz Annekuzusu_23 Bu şekilde rutinlerimiz ama pek uymuyoruz öğlen uyumuyo çünkü kızım bn yinede bu saatlere göre devam etmeye çalısıyorum ama gece uykusu düzene girdi çok şükür banyo yaptıgında uyuyacagını gece oldugunu anlıyor gibi
tugceyldzzz Annekuzusu_23 7:30 uyanma beslenme alt değişimi 09:00/11:00 günün ilk uykusu 11:00/12:30 uyanma beslenme alt değişimi aktivite 12:30/14:30 günün ikinci uykusu 14:30/16:00 uyanma beslenme alt değişimi aktivite 16:00/18:00 günün üçüncü uykusu 18:00/19:00 uyanma beslenme alt değişimi 19:30 uyku rutini banyo masaj ve son beslenme uyku 23:30 gece beslenmesi 04:00 gece beslenmesi
Annekuzusu_23 tugceyldzzz maşallah inşallah daha iyi olur ama benim bu şekilde bi rutin oluşturmak zor biz kızım var büyük onunlada ilgilenmem gerekiyor ama gece uyurken mesela Üstümü değiştiriyorum gece olduğunu anlasın sabah kalktığını değiştiriyorum gündüz olduğunu anlasın İnşallah düzelir gerçekten uykusuzluk çok zor