pamukseker_ Kızlar daha önce de yaşadığım için çok korkuyorum yine nerde olduğu yazmıyor ama iyi sallandık herkes hissetti gaziantep ve çevre iller hissetiniz mi rabbim büyüğünü yaşatmasın kimseye 🥺
MiracAlpinveUmutunAnnesi pamukseker_ Geçmiş olsun. Rabbım bidaha yaşatmasın kimseye. Bende Istanbuldayım aklım çıkıyor fobi oldu bende artık
2prenss_annesieliff_ pamukseker_ Suriye hama da olmuş 5.2 diye bende Hatay dayım konteyner de baya baya sallandik
alpsmother_ pamukseker_ Suriye de olmuş bende adanadayım ama hissetmedim çok şükür zaten travmam var resmen 6 şubattan 🙂↕️ yalnız bir şey diyim mi bir yerde olacağını hissediyordum bugün ay yine kızılımsı bir renkteydi ne zaman böyle rengi değişik olsa deprem oluyor kızlar dikkat edin
Gly_87 alpsmother_ 6 sar dk arayla artcilari oldu ama onlar hissedilmedi..ilkini kotu hissettik..insallah bisey olmaz..6 subatida boyle yasadik cunku..ufaklari dikkate almadik yatarken..digeriyle yerle bir etti bizi
Elifhakan12 pamukseker_ kilisteyiz nasıl sallandı anlatamam yine aynı şeyleri taşıyacağız diye korktuk.. Kızımın başında bekliyorum korkudan yine olur diye.. Rabbim bı daha yaşatmasın
Aysegul30 İskenderundayiz hissettim ama aşıri hissetme olmadığı halde hala kalbim çarpıyor uyuyamiyorum