aycasil Didem21 Avrupa yakasında nerdesiniz acaba. Annemlerde orda eğer yakinsaniz elden almak isterim. Değilsenizde kargo ile yollama şansınız varsa ben almak istiyorum.
Didem21 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Tutunup kalkmaya başladıktan sonra kullanılır 10 11 aylık tan itibaren oğlum 2 yaşında hala piyanosunu kullanıyor ama yerim olmadığı için satmak istiyorum
Didem21 Tutunup kalkmaya başladıktan sonra kullanılır 10 11 aylık tan itibaren oğlum 2 yaşında hala piyanosunu kullanıyor ama yerim olmadığı için satmak istiyorum
Didem21 brself malesef hepsiburada da fiyatı 2700 şuan çok ucuza veriyorum zaten çalışır durumda sesli ve ışıklı
Didem21 aycasil Küçükçekmece’de oturuyorum ama eşim Güngören de çalışıyor iki yerden de alabilirsiniz
aycasil Ben annemle konuşayım. Eğer gidebilirse elden alırız. Babam yeni bypass oldu çünkü tek bırakabilirmi bı sormam gerekli. Eğer olmazsa kargo ücretini ben karşılasam kargo yapma şansınız olurmu peki
Semaaa39 Bende fisher price yürüme arabası ve portatif mama sandalyesi satıyorum. İlgilenen olursa eğer :)
aycasil Didem21 çok teşekkür ederim. Ben yarın annem ile konusup size donuş mutkala sağliycam. Eğer bırakamam derse kargo yaparsınız.
aycasil Didem21 hayırlı akşamlar. Annem ne yazikki babamı bırakıp çıkamıyor. Yeni ameliyatli olduğu için tek kalması sıkıntı olur dedi. Siz kargo yapsanız olurmu acaba?