SevimliHayaletCasper Dokuzkasimbebesi kuzum kıyamam rüya görüyor uyandırıp tekrar uyut yada sakinleşmesi için yanında mırıldan sesini duysun
Elifmihre Dokuzkasimbebesi kaç aylık benim kızımda böyle yapıyor arada götürdüm doktora gece terörü dedi
Erenveannesiiii Dokuzkasimbebesi benim bebeğim 6 aylık doğduğundan beri bu şekilde ara ara uykusunda ağlıyor rüya görüyordur diye düşünüyorum
Prenses21 Dokuzkasimbebesi ozmn korku endise icin oyle yapiyo kiyamam sarilin koynunuzq alin sakinlessin
Elifmihre Dokuzkasimbebesi benim kzımında o aylarda başladı sonrasında kesildi şuan 19 aylık ara ara oluyor yatmadan önce okuyorum nazar ayetlerini dene sende istersen
ENERCII Dokuzkasimbebesi oy kuzum kıyamam ona ben 🥹 benim bebeğimin de böyle videosu var sabah gözümü bu şekilde ağlaması ile açtım çok korkmuştum sonra sakince öptüm uyandı beni görünce gülmeye başlamıştı 🥹
Dokuzkasimbebesi Elifmihre bende okuyorum ama aşırı ağlak bir bebeğim var uykuya gülerek geçiriyorum ona rağmen böyle
Minmini Dokuzkasimbebesi rüya görüyor bence, arada benim oğlumda da oluyor. İlk başlarda korkup uyandırıyordum, bugün oldu hatta uzun zamandan sonra izledim sadece uyandırmadım biraz pış pış yaptım geçti.
_denizanasi Dokuzkasimbebesi Rüya görüyor kuzucuk bütün bebeklerde olmuştur emin olun uyandırıp sakinleştirsnz sizin konunuzu alsa rahatlar sakinleşir inşallah
Elifmihre Dokuzkasimbebesi yanında olduğunu hissettir mutlaka bişeyden korkuyordur tv ekran film bakıyorum onlarda çok etkili oluyor sizin veya çevrenizin yüksek sesle konuşması bile çok etkili