motherisbackk beyzapoyrzz bize de d vitaminini 2 fıs sıkın dediler normal değer aralığında aslında d vitaminimiz ama sınıra yakın umarım ondandır şimdi bizde perşembe kan vericez allahım düşsün artmasın artık bu değerler ya
beyzapoyrzz motherisbackk inşallah ondandır sızı onkolojiye yönlendrnce bende tedirgin oldum . Inşallah d vittendir 28 cıkmış bizim
motherisbackk beyzapoyrzz bizde iki tane var d vitamini değeri birinin referans aralığı 50-100 birinin 20-50 mi ne birinde 50 diğerinde 20 çıkmış
motherisbackk beyzapoyrzz şükür balım daha da düşer inşallah. Bu değer tek başına hiçbir anlam ifade etmezmiş zatwn
must motherisbackk canım bizimde bu gün 1 yaş 1279 çıktı sizinki düştü mü süreç noldu çok tedirgin oluyorum
must motherisbackk evet canım yaklaşık 3 4 haftadır ishal ama ateş kusma herhangi semptom yoktu sadece sık sulu kaka bu gün kaka tahlili de aldılar temiz çıktı hemogramı iyi çıktı sadece fosfataz yüksek bir de alt ast biraz yüksek 128 ve 98
must motherisbackk canım karaciğer safra ultrasonu temiz çıktı hemogramı diğer değerleri güzel gelişimi iyi doktor çok yüksek değil bu güne kadar bu değer yüksek diye sorun yaşayan görmedim dedi 1 ay sonra tekrar baktır dedi zaten 2 gün önce calpol verdim ağır grip enfeksiyon geçirmişti yeni atlatıyor
motherisbackk must ishalse o yüzden yüksek çıkmıştır:) bizim ilk 1996 ydı sonra 2400 e çıktı sonra aşama aşama indi 2 ayda :)
must motherisbackk evet diş ishali var bayağıdır ultrason kan temiz çıktığı için doktor önemli değil düşer o 1 ay sonra tekrar baktır dedi ciğer safra hemogram temiz çok şükür ☺️
motherisbackk must o zaman hiçbir sorun yok bizi doktorlar çok korkuttu onkolojiye gidin falan dediler ama şükürler olsun düştü 🤲🏻 sizinkide düşer artıp artıp düşüyor sonra sakın endişe etme 💋
must Allah korusun ya bazı doktorlar çok acımasız ne alaka altı üstü bi değer bizim doktorumuz çok alanım değil ama 4000 7000 lerd bile sorun yaşayanı görmedim dedi çoğu çocukta da oluyo yani nadir bi durum değil dedi
motherisbackk must doktorumuz bize d vitaminini 2 fıs sıkın dedi öyle yaptık hala 2 fıs sıkıyoruz bu arada d vitamini değerimizde normaldi bilmiyorum onunla alakalı düşmüş olabilir mi kontrolde görücez onu da
durusemahmet must merhabalar sizin değerler ck alt ast ve alkalen fosfatez yüksek çıkanlar değil mi bizimse sizinki gibi sanırım kaç gündür düşünüyorum kan vermeye bile korkuyorum