Refia Kızlar çok sıkıntıdayım kararsızım napıcağımı bilmiyorum 😔 Geçen hafta 45 günlük oğlumu rota virüs sebebiyle hastaneye yatırdık ve 2 gün önce taburcu olduk. Taburcu olduk çok şükür ama benim sütüm sıkıntıyla fazlasıyla azaldı. Oğlum bugün sabah 8 den beri bölük bölük toplasan 1 saat anca uyumuştur ve sürekli emmek istiyor . Belli ki aç ama mama da verip alıştırmak istemiyorum daha çok küçük çünkü 😔 napabilirim bana yardımcı olur musunuz
[silindi] Refia daha çok küçük hemen alışmaz ki canım mamasını ver karnı doysun güzelce uyusun bedenş zaten hastalıktan yeterince yorgun düşmüştür yazık hem sende dinlenirsin sütün toparlar ikinizede bu sıkıntıyı yaşatma derim
haticemm Refia mamaya alışmaz hemen ver ki doyup rahatlasin ilk başta bende vermiştim sütüm yetmediginde şimdi sadece süt yetiyor
Ulku Ayrica rotayi nasil kapti cok ufak degil mi anlayamadim ben cocuga ac birakma kiyamam axliktan uyuyamiosa direnci iyice duser ver canik dr mama verdoyse el kadar bebe alisir.mi hic karni doysun die beklio demekki oy kiyamam