Deletedmom_984 Bu ortadaki lanet şeyi bir türlü aşşağı indiremiyorum basıyorum inmiyor geri atıyor. alt kademeye indiricem yatağı havada kalıyoe ortadaki şey yüzünden
AnnaKurt Deletedmom_984 Tamamen kapat. Sonra ortası havadayken het yerini aç tüm kenarları sonra indir ortayı
jd16 Deletedmom_984 yan korumalıkları düzeltmeden önce alttaki şeyi düzeltmeyi dener misin bi? Sanırım kenarlar en son yapılıyordu önce ortaydı.
milletsanakanalizemiolacak Deletedmom_984 canım açarken sert şekilde açıp alt ayakların açılması gerek gerdir onu sen benimkide öyle yapıyor iyice gerdirerek açıyorum sonra ayakları düzeltiyorum
Deletedmom_984 Kuzularinanasi elisa2705 AnnaKurt jd16 milletsanakanalizemiolacak Eymenbusra Ozooo terazianne Yorumlarınız için teşekkür ederim güzel anneler 💐 havaya kaldırıp orta yerine sağlam bir yumruk attım düzeldi 💪 😂💖
Eymenbusra Deletedmom_984 yanları kırın eski haline gelsin açılmamış. Önce ortayı yukarı çekeceksiniz sonra yanlar yapılacak
terazianne Deletedmom_984 you tube dan izle sırasıyla yap .önce o tabandakini tık diye sabitliyosun en son yan taraflar oluyor ama çok gıcık bişey😏 ama bence çok sağlam yapmışlar elimizde kalmadığına göre 😂
Minel-inannesi Deletedmom_984 hala kuramadiysaniz besigin modelini yazip youtubeden aratin kurulum videosunu.