petegim merhaba, benim kızımın tavuk ve kabuklu kuruyemiş alerjisi var doğduğundan beri tavuğu aştık ama kuruyemiş aşılmıyor maalesef ve bulaş durumu olabiliyor. Testlerde çıkmıyor dediğiniz gibi deneyerek bulmuştuk. Geniz eti çıkınca bulaş konusuna çok dikkat ettim ama çevresel faktör olarak bahçe yeşilliği her türlü çim ot ve kimyasal deterjanlar sabun her türlü çocuk şampuanı alrji yaptığını fark ettim ne kadar dikkat etsem de deterjan konusunu aşamıyorum.
KBB doktorumuz, levmont zexpira ve iki farklı burun spreyi verdi uzun süre kullandık ancak özellikle levmont kızımda ekstra yan etki yaptı.
Geçen yıl Mart’ta büyüdü geniz eti, geçen yıl yazın hiçbir sorun yaşamadık ama bu yıl aynı kış ayları gibi çileli geçiyor hiç durmuyor burun tıkanıklığı yeşil sümükleri, horlama ve ağızdan nefes alma aylardır hiç durmadan devam ediyor. Doktor tüm görüntüleme sonuçlarını gösterdi geniz eti ulaşabileceği en büyük boyuta ulaşmış gerçekten de incecik boşluktan hava sızıntısı oluyor burnuna doğru. Yemek yerken su içerken hep nefes tutuyor boğuluyor çünkü burnundan nefes alamadığı için. Kasım ayından beri bir hafta bile aralamadan bunu çekiyoruz kızımla yaz aylarımız da dahil.gerçekten dayanılacak gibi değil…