mm1 Bebeğim 1yaşında . Evde priz ,kablo, çekmece dolap ne varsa asla durmadan karıştırıyor sizde de böyle mi napmak lazım ? Hayırı nasıl öğretebilirim
Mrvsmt2502 mm1 kendine zarar vereceği şeyleri kaldırıp diğerlerin i bırakın her aldığında bırakın keşfetsin geri yerine koydurun. Bi süre sonra merakı geçecek bırakacak incelemeyi. Ben bu yüzden evime tv ünitesi , gümüşlük hiçbir şey almadım 😃
SevimliHayaletCasper mm1 prizlere koruyucu takın. Dolapları karıştırsın cnm elleme bi süre sonra bıkar
One-life mm1 tam olarak öyle. Bütün çekmecelere kilit taktık piriz kablo kaldırdık bantladık. Bunları yapanlara kızardım bebekleri kısıtlıyolar keşfetmesine izin vermiyorlar diye ama yapmak zorunda kalınıyomuş
March mm1 Hepsi böyle inanın. Siz sadece güvenli bir ortam oluşturun. Çekmeceleri kapalı tutan aparatlar var, prizler için de küçük plastikler var. Kırılacak şeyleri de kaldırmak lazım. Bir süre sonra kendisi öğrenecek siz anlattıkça ya da sıkılacak.
Deletedmom_206 mm1 Prizlere , camlara kilit, tehlikeli dolaplara kilit, kapılara parmağı sıkışmasın diye aparatlar var ondan.