gmz1991 Arkadaşlar 10 gün kadar önce spiral taktırdım bugün kontrole gittim tekrar ve smear testi aldı doktor. Eve geldikten sonra hafif bi kanlı akıntı oldu normal mi bu durum. Bir de spiral varken smear testi yaptıran var mı spirale zararı olur mu
gmz1991 Spiralden sonra henüz ilişki olmadi şimdi de bu kanama olunca endişelendim spiralden mi acaba diye
sedaaa25 caspermama evet acıyo vallahi az önce geldim bende korkutmak istemem ama😂 ama anlık bir acı ilk ilişkiye girdiğin gibi düşün sadece saniyelik
gmz1991 Beyzanrrrr yaa öyle mi doktor bilgi vermedi bende panik oldum biraz spiral mi kaydı falan diye. Teşekkür ederim 😊
Rumirum gmz1991 ilk 2 gün leke şeklindeydi sonra adet kanamasına döndü dünden beri yine leke şeklinde
gmz1991 Rumirum o kadar yoğun kanama olması normal olmayabilir sordunuz mu doktara? Internette okudum biraz lekelenme hafif kanama olabilir yazıyo. Spiral falan varsa o kanama yapmış olabilir sizde bilemedim
Rumirum gmz1991 evet spiral var hem spiral takıldım hem smear testi aldılar sanırım o yüzden yoğun bi kanama oldu
gmz1991 Rumirum spiraldendir o zaman evet. Ben adetli iken taktırdım artırdı bikac güç yoğunlaştı normaldir sizinki de