Sontvbukucu burtug Richard Dawkins Tanrı Yanılgısi yeni bitti. Toplumun cocuga ihanetine dun gece basladim.
Sevah yirmiikikasim23 bir şeyi değiştireceğine hiç inanmıyorum YouTube da bir video ya denk gelmiştim soykırım yapmak için insanları bir kamyona doldurup egzoz dumanını içeri verip insanları zehirleyip öldürmesini çekip o vahşiliği yapan insan ne anlar sanattan ,resimden Çok vahşi , acımasız bir yaratıkmış
yirmiikikasim23 Sevah bir ihtimal dusunmustum ben. O videoya bende denk geldim de film sahnesidir diye dusunmustum. Krematoryumlarda insanlari diri diri yaktigini biliyorum vs.
sek_kahve burtug Dudaklarımda Şarkısın - Julia Quinn 😂 benim romantik roman aşkımı kimseler sorgulamasın ahsj 2 gün önce okudum ❤️
susunbebekuyuyo sek_kahve julia quinn çok severim aa bak birde okumadıysan julie garwood düğün ve gelin diye kitapları var onlarda çok güzel 🩵
denizprenses1912 Mayaden yazarı çok şeker bir psikolog..Ben de kitapçıda görüp almıştım,hatta yine başlayacağım. Okuduğum dönem beni olumlu etkilemişti,umarım sizin için de faydalı olur 🌼
Mayaden denizprenses1912 çok teşekkür ederim🌸🙏🏼 bu alanda fazlaca okumalar yaptım ama kendi hayatından bu denli anlatması çok hoşuma gitti benimde
denizprenses1912 burtug Şuan çapraz okuma yapıyorum. Bir yandan Martin Eden’i okuyorum,diğer yandan Doğan Cüceloğlu, Geliştiren Anne -Baba, bir diğeri de Şeker Portakalı🥰 bence yeterli 😂