Cekuhazirsancikalimbalim Bebegim asla uyumaz bu yuzden cok huzursuz bi bebek yakin cevremden biri önerdi ama bilinçsiz kullanmak istemiyorum hem burdan sizlere sorayim hem bi arastirayim istedim
Deletedmom_110 Cekuhazirsancikalimbalim hiç verdim 3.5 sene zombi gibi yaşamama rağmen masaj duş piş pişleee büyüttüm suan 6 yaşında geldi geçti şükür doktora danışın lütfen bu tarz şeyleri.
Cekuhazirsancikalimbalim Deletedmom_110 ben vericem demedim arastirayim dedim arastirmak ne demek bi doktora sorarim bi bilgi alis verisi yaparim demek Ve sizden bilgi alayim diye yazdim tamam siz oyle yapmissiniz en iyi anne sizsiniz ben cocugum uyumamaktan artik gozleri kizardigi icin duydugum her bilgiyi arastiran bi anneyim dus masaj pis pis bunlar zaten her anne deniyor bi siz degilsiniz
Deletedmom_110 Cekuhazirsancikalimbalim sen beni tamamiyle yanlış anladın 😂😂😂 araştırın tabiki ama en doğru bilgiyi biz değil doktor hekim verir yan etki yaparsa vs sorun bitki vs bu tarz şeyler benim kendi doktorum böyle önerdi böyle devam ettim evet şükür sabırlı iyi anne modeli olduğumu düşünüyorum söylediğine kasıt yanlış anladın ama epilepsi artı nöbet uykusuzluk cidden zor süreçler ben bu yoldan geçtim uykusuzluğumuz bundan ibaretti Allah kimseye yaşatmasın