alperenefe Merhaba arkadaşlar oğlum 3 aylık bazen emmiyor sağıp veriyorum mama takviyesi yapıyorum sizce elektrikli süt sağma makinası alsam sütüm artar mı ?
ikraleyla35_ alperenefe ben kullandım herkes 5 6 ay sonra kesilir sütun dedi mecburdum memede ağlıyordu diye sahip veriyordum 3 aya girmeden kesildi( ama kızım yoğum bakimda yattı 15 gün ) ondan ayrı kalınca üzüntüden kesilebiyor dedi doktor ama genelde sütü azaltıyor ve sarkma yapıyor
subutayinannesi Biz meme reddi yaşadığımızdan beri sağarak veriyorum lansinoh elektrikli kullanıyordum sağım güzel yapıyor ama süt arttırımı yapmadı bende. son zamanlarda sütüm azalmıştı. Şimdi 2 aydır hastane tipi pompa kiraladım bu pompa sütümü arttırdı :)
Makre subutayinannesi merhaba bu hastahane tipi makınasyı nereden kiraladınız acaba benimde kızım satılıktan hastahanede yatıyor kiwi marka makinamdanverim alamıyorum
-Kuzika- alperenefe hastane tipi pompalar hem çok güzel süt çıkartıyor hemde sütü artiriyor. Medela kullanmıştım ben. Sitesine girerseniz ordan görebilirsiniz. Yada hastane tipi süt sağma kiralama vs yazınca diğer markalarda cikiyor
Nurci alperenefe eğer istanbuldaysanız bir firma önerebilirim bende kiraladım çok memnun kaldım hem sütüm arttı hemde sağımı çok kuvvetli
subutayinannesi alperenefe medela internete yazarsanız satış temsilcisi var. Ben mersinde oturuyorum istanbuldan kargo ile gönderdiler 2 aydır kullanıyorum çok memnunum anne sütünü kesene kadar kiralamayı düşünüyorum sütüm azalmıştı son zamanlarda lansinohla benim oğluşum emmeyince birde :)
senkendinideligibiyaptinya subutayinannesi merhaba eğer problem değilse ne kadara kiraladığınızı öğrenebilir miyim ve ne kadar süre için geçerli kiralama
subutayinannesi Medelanın sarış temsilcisi var oradan. İnstagramdan medela medicsa yazarsanız çıkar numarası