Momsy Kızlar aşıdan sonra süreç nasıl geçti? Biz iki gün sonra olucaz çok stresliyim. Ateş yaptı mı sizin bebişlerde?
afraybars1 Momsy hiç bi yan etki yapmadı canım doktorumuz yan etkisi olan bi aşı değil demişti için rahat olsun
duygu_aslanalp Momsy biz ikinci dozu yaptırdık geçen hafta ateş yapmıyor ama biraz huzursuzluk yaptı. Birde dışkısı hafif ishal gibi oluyor ama çok değil. Biz de tek ateş yapan menenjit aşısı 😣
Momsy Bayancorek çok şükür çok sevindim. Peki banyo yaptırdınız mı hemen sonra. Diğer aşılar gibi beklemek yok dimi
Bayancorek Momsy yani çok hatırlamıyorum şuan 2 yaşında oğlum ama ben hep bekledim yaptır sorun olmaz deselerde 1 gün beklemiştim genelde
Simsimurg 1 ay önce yaptırdık ilk dozunu, hiç yan etki olmadı. Zaten ilacın tadı da güzel sorun olmuyor
duygu_aslanalp Momsy ilk aşıyı menenjitle birlikte yaptırmıştım o yüzden çok kötü geçmişti ateş, huzursuzluk ve kusma. O yüzden bu sefer ayrı ayrı yaptırmak istedim. Menenjit 2.dozu öteledim yaptırmaya korkuyorum. Ama rota dan korkmanıza gerek yok inşallah.
cicekkiz20 Momsy bizde iki doz olduk ikisindede bir sıkıntı olmadı hiç ne ateş ne huzursuzluk sadece altını değiştirince ellerini güzel yıka demişti hemsiremiz kakasiyla atıyormuş çünkü ilacı o kadar banyo falanda yaptirdim bı sıkıntı olmadı zaten ağzından damla olarak veriliyor ya
aslannn21 Ağızdan verilen bir aşı yan etkisi olmuyor ama menenjit deldi geçti bizi ya felfenaydı 🙂↔️ 2. Doza cesaretim yok