Alya-Sena Hayalperest_07 kulaklgm champs in onerdiklerinden gene de ses gidiyor kizim konustugnda agladiginda. Kaliteye henuz yakalanmadim yoksa sorun yasardim
benoyleuygungordum_ Alya-Sena ya bu işe nasıl başvuru yapabilirim acaba çok yanıt var bulamadım cevaplarsanız çok sevinirim
Havvabukre Havvabukre bende hj chattayim. Yeni alımlar geldi. O yüzden sordum hangi departmandasınız diye.
miracveannesii Hayalperest_07 merhaba hepsijet chat e nasıl başvuru yapabilirim acaba yada genel çağrı merkezine siz nasıl yapmıştıniz ilk
Alya-Sena PamukPrensesannesii cok alim yapildi suan da durdurdular diye biliyorum bekleyen cok kisi var
Zmc27 Alya-Sena hayır cnm banada dönmediler şimdi dönmesinler istemiyorum zaten taşınacağım için acelesi yok benim için
PamukPrensesannesii Zmc27 Yok beni aramadilar bile 😅 sadece mail üzerinden video istediler attim. Atış o atış ..
EErva94 PamukPrensesannesii bende bugün videolu formu gönderdim erken dönüş olur diye seviniyordum size daha dönüş yapılmamış bizim kimbilir ne zamn olur 😥😥
PamukPrensesannesii EErva94 Bende 1 haftaya felan dönüş yaparlar diye düşünüyordum. Benim de beklediğim gibi olmadı 😔